ROVA Heating Technics - Meer dan 35 jaar ervaring in verwarming

Rova Heating Technics is ontstaan uit het bedrijf Vanhoof Louis NV dat opgericht werd in 1979 en voorheen gevestigd was te Dessel. In 1991 verhuisden we naar Mol en openden daar onze eigen showroom om onze klanten een persoonlijke service aan te bieden. In 1998 werd het bedrijf overgenomen door Ronny Vanhoof en zo ontstond de nieuwe naam.

Rova Heating Technics is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van de modernste verwarmingsinstallaties, zowel op aardgas als op mazout. Wij plaatsen eveneens alle sanitaire leidingen en toestellen om van uw badkamer een juweel te maken. Indien u kiest voor Rova Heating Technics, kiest u voor kwaliteit ! Daarom scholen wij ons zeer regelmatig bij. Wij beschikken over verschillende erkenningsnummers.

Advies & Offerte

Rova Heating Technics levert u steeds gepast advies en een gedetailleerde offerte op basis van uw bouw- of renovatieplannen. Rekening houdend met uw voorkeuren, kamerindelingen en budget leveren wij een totaalvoorstel betreffende uw verwarming en sanitair. Rova Heating werkt enkel met kwaliteitsmerken.

Plaatsingen

Rova Heating Technics zorgt steeds voor een vakkundige plaatsing en uitvoering van de afgesproken werken door een eigen team van ervaren en gekwalificeerde vakmensen. Onze jarenlang opgebouwde know-how en de constante technische bijscholing van onze installateurs garanderen een kwalitatieve en optimale plaatsing en afstelling van uw installatie, en bijgevolg een optimale levensduur.

Interventies & herstellingen

Rova Heating Technics beschikt over een eigen servicedienst die steeds voor u klaar staat. Omdat de correcte werking van uw verwarming en sanitair uiterst belangrijk zijn zorgen wij steeds voor snelle interventies bij panne-gevallen. Kleinere herstellingen en problemen die niet zijn veroorzaakt door een defect aan onze installaties (bv. leidingen), worden tijdens onze openingsuren opgevolgd.