Sanitair

Een badkamer is tegenwoordig meer dan een ruimte waar men zich verzorgt. Het is een leefruimte, zoals de woonkamer, waar men in alle intimiteit kan genieten & relaxen, en waar we tot onszelf kunnen komen. Maar om er optimaal van te kunnen genieten moet uw badkamer u als gegoten zitten. Ze moet helemaal ingericht zijn zoals u het wilt, naar uw smaak en volgens uw budget.

Of u nu een groot of klein budget hebt, er bestaat altijd een badkamer die bij u past. Goedkope oplossingen zijn tegenwoordig ook stijlvol en kwalitatief. Klassiek, retro, puur design of juist functioneel. Wat de één modern vindt, vindt een ander mogelijk klassiek. Smaken verschillen en dat wordt ook weerspiegeld in het sanitairaanbod.


Baden

Wenst u een solo-uitvoering of juist een duo-bad? Wenst u dit Ingebouwd of vrijstaand? Met of zonder massagefunctie? Baden vindt u in alle vormen, maten en kleuren.

Douches

Het voordeel van een douche is dat u veel minder water gebruikt dan bij een bad. Heeft u echter onvoldoende ruimte om bad en douche te plaatsen dan kan u gebruik maken van een bad-douche combinatie. Wenst u uw bad te vervangen door een douche zonder te veel breekwerk? Dat kan! Vraag ons naar de gepaste mogelijkheden.

Meubels

Kijk, droom en laat u vooral inspireren door het grote aanbod aan badkamermeubelen. Voor elke badkamer, naargelang de beschikbare ruimte, is er steeds een passende kastoplossing.

Kranen

Laat u in uw keuze niet enkel beïnvloeden door design of het prijskaartje maar ook door kwaliteit, veiligheid en waterbesparing. Thermostatisch, ééngreeps- of tweegreepskranen? Of het nu voor bad, douche of wastafel is, de keuze in kraanwerk is zéér groot.

Accessoires

Accessoires zijn de afwerking van je toilet of badkamer. Hiermee kan je zelf een persoonlijk accent geven aan de ruimte, én ze verhogen het comfort. Elk merk heeft verschillende reeksen gaande van design, puur functioneel of klassiek.

Toiletten

Een staand toilet of juist hangend? Welk model u ook kiest, vandaag werken we bijna uitsluitend met waterbesparende modellen. En heeft u al eens gedacht aan een urinoir? Ik heb het hier niet over deze die je vaak vindt op openbare plaatsen maar over een mooi afgewerkt model in dezelfde stijl als je toilet.

Regenwaterrecuperatie

Dat water elke dag duurder wordt realiseren we ons maar al te goed. Vandaar dat meer en meer mensen kiezen voor recuperatie van water. Hiervoor zijn verschillende oplossingen. Je kan kiezen voor pompen, al of niet voorzien van een buffervat of volautomatische systemen (combi pidpa-regenwater). Plaats je deze pomp in de garage, kelder of berging? Wat dacht je van de pomp in de put zelf?

Rova Heating werkt met o.a. deze merken :
Friedrich Grohe, Hansgrohe, Hansa, Ideal Standard, Oras, KVR, Zuchetti, Duravit, Keramag, Sphinx, Villeroy & Boch, Hoesh, Ucosan, Sleurs, Detremmerie, Mape, Alape, Geesa, Inda, Dornbracht, Emco, Bette, Kaldewei, Kermi, Duscholux, ...


terug naar overzicht