Zonnepanelen

Wist u dat de zon in minder dan vier uur evenveel energie produceert als de hele wereldbevolking er verbruikt ? En wist u dat er jaarlijks gemiddelde 1000kWh op elke vierkante meter in België schijnt, wat overeenkomt met een energiegehalte van 100 liter stookolie?

Met Viessmann zonnepanelen kan u deze gratis energie gebruiken voor warmte ! Thermische zonne-collectoren zijn de ideale aanvulling voor elk verwarmingssysteem en doen het energieverbruik aanzienlijk verminderen. En u bespaart niet alléén op de lopende kosten. Energiebesparende en milieuvriendelijke verwarmingstechniek wordt door de Belgische staat en door de energiebedrijven financieel ondersteund. Informeer u bij ons naar deze ondersteunende maatregelen.


Viessmann heeft 3 verschillende soorten zonnepanelen

Vitosol 200-F

De vlakke collectoren van het type 200-F weten te overtuigen dankzij hun hoogstaande kwalilteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Het toestel is uitmate geschikt voor de productie van warm water.

Vitosol 300-T

De krachtiger vacuüm collector 300-T is de oplossing voor de productie van warm water en verwarmingsondersteuning van de bestaande installatie.

Vitosol 200-T

De Vitosol 200-T is een rechtstreeks doorstroomde vauüm buiscollector ideaal voor positie-onafhankelijke montage. Dankzij de de Sol-Titan-laag kunnden de absorbers een aanzienlijke hoeveelheid zonne-energie opnemen zelfs bij een zwakke zonnestraling. Deze collector laat zich onderscheiden door een buitengewone bedrijfs-zekerheid. Ze kunnen gebruikt worden in situaties waarin de installatie aan lange perioden van veel zonnestraling zonder warmte-verbruik worden blootgesteld.
terug naar overzicht